Det er nu tredje år i træk, at Stevns Erhvervsråd forlænger samarbejdet med Sparringspartnerne, der tilbyder virksomheder 20 timers gratis professionel rådgivning. Torsdag d. 1. december kl. 8-11 inviterer Sparringspartnerne til stormøde, denne gang i nogle større lokaler på Køge Handelsskole.

Non-profit foreningen Sparringspartnerne tilbyder rådgivning til både iværksættere og etablerede virksomheder, der er interesserede i at arbejde seriøst med at udvikle og styrke deres virksomhed. Sparringspartnerne har i øjeblikket 28 erfarne erhvervsfolk, der står klar til at stille deres forskellige kompetencer til rådighed som sparringspartner for en virksomhed.

Den 1. december inviterer Sparringspartnerne endnu engang til deres populære stormøde, der på grund af den store tilslutning til tidligere møder, har været nødt til at rykke til nogle større lokaler i Køge. Her mødes nuværende sparringspartnere med nye mulige sparringspartnere og samarbejdspartnere til et spændende arrangement.

Der er naturligvis rig mulighed for at netværke med andre sparringspartnere til dette morgenmøde, der derudover byder på mange spændende oplæg. Hør blandt andet om sparringspartnernes deltagelse på RUC, en casepræsentation af Majamae Filmproduktion, der selv er i gang med et udviklingsforløb hos Sparringspartnerne, og bliv klogere på Intellectual Property og den menneskelige faktor i forretningsmæssig supervision.

Stormødet afholdes torsdag d. 1. december kl. 8-11 i auditoriet på Køge Handelsskole, Lyngvej 19, 4600 Køge. Tilmeld dig på jr@sparringspartnerne.dk senest d. 24. november 2016.

Se invitationen til stormødet i pdf her.

Kunne du tænke dig en sparringspartner, kan du læse meget mere på www.sparringspartnerne.dk. Du kan også altid kontakte Sparringspartnerne på tlf. 21586065 eller info@sparringspartnerne.dk.