Slut med tunge forretningsstrategier og flerårige handleplaner, der samler støv på hylderne. Hvordan kan din forretning vokse, og hvad skal næste skridt være?

Fokus på udvikling af virksomheden drukner ofte i den daglige drift. Derfor tilbyder Væksthus Sjælland et strategiforløb skræddersyet til din virksomhed med mulighed for økonomisk støtte på op til 100.000 kr.

Forløbet er steppet efter Raketvækst – det er til dig som allerede arbejder strategisk med din virksomhed, men som gerne vil gøre det i endnu højere grad.

Gennem det obligatoriske forløb med workshop I og II får du en dybere forståelse af strategi, ledelse og mulighederne på markedet, som giver konkret værdi til din virksomhed her og nu, når I skal slå konkurrenterne.

Udbytte af forløbet:

 • Erfaringsdeling og netværk med ligesindede ejerledere og topledere.
 • Praktiske ledelsesværktøjer i øjenhøjde, du kan bruge til udviklingen af din forretning.
 • Sammenhængskraft mellem din slagplan og din organisation, så I sammen kan fører forandringerne ud i livet.
 • Mulighed for økonomisk støtte på op til 50% af 200.000 kr. til samarbejde med private rådgivere og/eller relevante kursus- og uddannelsesinstitutioner.
 • Sparring med en erfaren vækstkonsulent, som kender din branche og som kan hjælpe med at holde fast i udviklingen.

Indhold:

Opstart: Indledningsvis afstemmer vi sammen forventningerne og sætter konkrete mål for dit forløb. Vi analyserer din nuværende forretning, dine ambitioner og din virksomheds potentiale for at sikre du får det optimale udbytte ud af forløbet. Vi hjælper dig også her med at udfylde alle relevante EU-dokumenter, så du fremadrettet kun skal fokusere på forløbet og din strategiske udvikling.

Slagplan: Via workshops i øjenhøjde, faciliteret af de private konsulenter Keld Harbo og Anders Moestrup fra Berkland ApS – samt forretningsforsker Anders B. Jensen fra Syddansk Universitet, udfordres du på din strategiske tanker og får ny viden og konkrete værktøjer. Du deltager sammen med ligesindede ejerledere og topledere som har prøvet eller gennemgår de samme udfordringer som dig og din virksomhed. Du får også udarbejdet en handlingsorienteret slagsplan som kan være med til at sikre fremdrift og sammenhængskraft i dit forløb.

Implementering: Sammen med din personlige vækstkonsulent lægger du den endelige slagsplan og får faglig sparring på hvordan du kan håndtere selve eksekveringen og inddragelsen af organisationen. Vækstkonsulenten er samtidig din uvildige sparringspartner, hvis du har behov for at identificere relevante private rådgivere og/eller kurser og uddannelser.

Tilskudsforløb: Du har undervejs mulighed for at udvide forløbet med et masterforløb eller gøre basisdelen mindre tidskrævende ved at gå tidligere i gang med eksekveringen. Du kan som en del af forløbet ansøge om et økonomisk tilskud på helt op til 50% af 200.000 kr. til at sikre et reelt og værdiskabende output. Du skal medfinansiere tilstrækkeligt via timeregistrering her.

Se oversigt over forløbet

Datoer og pris:

Workshop I (1 dag) 2015:

 • Hold 1: UDSOLGT
 • Hold 2: 29. oktober

Workshop I (1 dag) 2016:

 • Hold 3: 19. januar

Workshop II (2 dage) 2015:

 • Hold 1: UDSOLGT
 • Hold 2: 24-25 november

Workshop II (2 dage) 2016:

 • Hold 3: 9-10 februar

Priser:

WS I: 2.000kr. excl. moms

WS II: 4.000kr. excl. moms

WS I og II: 5.000kr. excl. moms

Tilskudsforpligtelsesbeløb: 1.500kr. excl. moms

Tilmelding og spørgsmål?

Er du interesseret i at deltage? så ring til projektleder Søren Duckert Hansen på tlf. 41999808 eller projektleder Karsten Andersen på tlf. 2364 3357.

Læs mere på http://startvaekst.dk/vhsjaelland.dk/slagplan