Stevns’ virksomheder har en enestående chance for at få styr på deres online tilstedeværelse i efteråret, for Stevns Erhvervsråd har igen indgået et samarbejde med Google om at tilbyde det gratis træningsforløb ’Succes Online’.

I efteråret har du mulighed for at blive klogere på, hvordan du markedsfører og sælger din virksomhed bedre på nettet. Det er nemlig igen lykkedes Stevns Erhvervsråd at trække initiativet ”Succes Online” til Stevns. Initiativet var første gang i Stevns sidste efterår, hvor det var særdeles populært blandt de deltagende virksomheder.

Nu gentager erhvervsrådet og Google succesen, og det betyder at ca. 45 stevnske virksomheder har mulighed for at deltage i det gratis træningsforløb, der giver dem adgang til undervisning og personlig rådgivning i alt fra opbygning af hjemmesiden til kundeadfærd og søgemaskineoptimering. Thomas Zacchi fra Googles partnerbureau intoto – Online Markedsføring underviser på forløbet, der veksler mellem oplæg, praktiske øvelser og hjemmearbejde.

Forløbet er fordelt over fire moduler:

10/9 Hvordan bygger jeg en hjemmeside? Og hvad skal den gøre for mig?

24/9 Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

8/10 Hvordan får jeg folk ind på min hjemmeside?

19/10 Forretningsudvikling og Eksport?

Læs mere om de enkelte moduler.

Forløbet er rettet mod dig, som har en mindre virksomhed med en hjemmeside, som du gerne vil forbedre. Du behøver ikke at have det store kendskab til hjemmesider i forvejen, men du skal have adgang til at kunne redigere din hjemmeside.

Efter forløbet har du mulighed for et gratis 1-til-1 møde med underviseren, hvor du kan gå mere i dybden med netop dine udfordringer. Når du har tilmeldt dig Succes Online, kan du booke din 1-til-1-samtale på intoto hjemmeside.

Stevns’ virksomheder har potentiale på nettet

Ni ud af ti små og mellemstore danske virksomheder har i dag en hjemmeside. Alligevel halter mange af de mindre virksomheder efter, når det gælder om at bruge internettet aktivt til at vokse. Kun omkring en fjerdedel bruger deres side som aktiv kanal for salg eller bestilling. Det til trods for, at 77 % af alle danskere mellem 16 og 74 år handler på nettet, og tallet er stadigt stigende.

–   Erhvervslivet i Stevns Kommune er karakteriseret ved mange mindre virksomheder, og det er især dem, der har et stort vækstpotentiale på internettet, hvor de har mulighed for at nå ud til langt flere kunder, end de ellers ville gennem deres geografiske placering. Vi er derfor glade for igen at kunne tilbyde dem denne enestående mulighed for at få gratis adgang til et meget attraktivt træningsforløb med en af de bedste eksperter, som ellers ville være meget dyrt for den enkelte, fortæller erhvervschef for Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen.

Google og Erhvervsstyrelsen og en række andre tunge spillere i erhvervslivet står bag initiativet, der skal hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at gribe internettets mange muligheder for at skabe vækst.

Info og tilmelding

Forløbet foregår i Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge d. 10/9, 24/9, 8/10 og 19/10 fra kl. 16-20.

Hvis du vil være sikker på at få en plads på træningsforløbet, kan du allerede nu tilmelde dig på dinvirksomhedonline.dk/event/stevns-traening

Har du spørgsmål til forløbet, kan du kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på 24 76 40 01 eller signe@stevnserhvervsraad.dk