Væksthus Sjælland og den lokale erhvervsservice går sammen om at skabe et netværk for vækstorienterede unge ejerledere. Netværket skydes i gang i september med en bootcamp.

Der er mange udfordringer forbundet med at være ejerleder, og man står tit alene med de svære beslutninger. Derfor har Væksthus Sjælland og den lokale erhvervsservice sat gang i et nyt netværk for unge ejerledere, så de gennem sparring og samarbejde kan udvikle og vækste deres virksomheder.

Netværket følger virksomhederne gennem en længere periode evt. indtil et generationsskifte eller til virksomheden skal sælges videre. Netværkets fornemmeste opgave er at sørge for, at virksomhederne realiserer deres potentiale.

I september skydes netværket i gang med en tredages bootcamp, hvor deltagerne får rig mulighed for at netværke og sparre med hinanden. Bootcampen byder blandt andet på spændende inspirerende indlæg. Derudover deltager væksthus-konsulenterne Nils Hall Torgersen og Søren Mikkelsen og på vegne af den lokale erhvervsservice Laila Bregner Carlsen fra Kalundborgegnes Erhvervsråd og Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Netværket er for unge under 36 år, der er ejer eller har en væsentlig andel i en privat virksomhed, og har ambitioner om at vækste deres virksomhed.

Du kan læse mere om netværket og bootcampen her.