alternative overnatningsformer

Projekt

De Levende Bymidter i St. Heddinge og Faxe Ladeplads

Projektet De Levende Bymidter i St. Heddinge og Faxe Ladeplads skal være med til at skabe liv og flere arrangementer i de to byer.

De Levende Bymidter er sat i gang af Stevns Erhverv og Business Faxe med det formål at skabe mere attraktive byer for borgerne, erhvervsliv og turister. Begge byer er handelsbyer med masser af byliv, og hvor der er potentiale for at skabe mere byliv, flere events og understøtte virksomhederne i gadeplan.

Kort om De Levende Bymidter

De Levende Bymidter i St. Heddinge og Faxe Ladeplads er bygget op om fire hovedaktiviteter. Projektet kører sideløbende i begge byer, og hver by får sit eget unikke forløb.

  • En analyse fra hver by, som kortlægger byernes potentiale for at skabe mere liv i bymidten.
  • Dialogmøder og workshops med lokale foreninger i byerne omkring at sætte flere aktiviteter i gang i byerne fx events, forskønnelse af byerne mv
  • Detailhandelsworkshops med opfølgning i butikkerne med fokus på samarbejde på tværs af butikkerne og tiltrækning af flere kunder
  • Udvikling af et eventværktøj, som kan bruges af foreninger og virksomheder mfl. ved udvikling og afholdelse af nye events

 

overnatning i silo
overnatning i silo

Der vil løbende afholdt fyraftensmøder mv, som vil være tilgængelige for foreninger og virksomheder fra St. Heddinge og Faxe Ladeplads.

De Levende Bymidter igangsættes i sommeren 2023 og løber frem til april 2025. Projektet har fået finansiering fra Landdistriktspuljen.

Arrangementer og events

 

Den 28 februar 2024 kl. 14-15
LAG-midler til din virksomhed. På dette arrangement får du indsigt i, hvordan du kan søge midler til at iværksætte dine ideer.
Mødet holdes i Stationsbygningen i Faxe Ladeplads.

Tilmeld her

 

Den 18. januar 2024
One-day for detailbutikker – styrk dit salg

På One-day får du en unik mulighed for at målrette din salgsindsats og få lagt en 4-ugers handlingsplan, der kan være medvirkende til at løfte din virksomhed til næste niveau – på én dag.

Vi er klar til at hjælpe

Spørg mig

Mette Lerdorf

Mette Lerdorf

Projektkonsulent

Mette er erhvervsrådets projektkonsulent og arbejder til daglig med at udvikle projektideer, finde puljer – både danske og EU, finde partnere og skrive projektansøgninger.
Mette er også projektleder på flere af Stevns Erhvervs projekter som fx Alternativ overnatning og De Levende Bymidter i St. Heddinge og Faxe Ladeplads.

Har du en god projektide, som du søger funding til eller har du en ide til et projekt, som kan komme flere virksomheder til gavn, så tag fat i Mette for sparring.

Du er altid velkommen til at maile, ringe eller booke et møde med erhvervsrådets projektkonsulent, Mette. Mødet kan både være på tlf., online eller fysisk. Det er op til dig.

Interesseret?

Vil du høre mere om projektet, så kontakt mig

Vores viden er din fordel

Mød Stevns Erhverv

Thomas Christensen

Thomas Christensen

Direktør

Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

Marie Bisschop-Thomsen

Marie Bisschop-Thomsen

Kommunikations- og Marketingkonsulent

Mette Lerdorf

Mette Lerdorf

Projektkonsulent

Peter Bisgaard

Peter Bisgaard

Forretningsudvikler

Netværk, viden og fællesskab

Bliv en del af noget større i Stevns

Medlemmer

Årlige arrangementer

%

Genialt

Skyd genvej til viden og netværk

Meld dig ind i Stevns Erhvervsråd

Som medlem af Stevns Erhvervsråd har du nem adgang til en lang række fordele, spændende arrangementer og et stort lokalt netværk af lokale erhvervsdrivende.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Stevns Erhvervsråd.

15 + 1 =

Kontakt

Stevns Erhverv
Tinghuset
Algade 8
4660 Store Heddinge

Telefon: 24 76 40 01
E-mail: info@stevnserhverv.dk

CVR. nr. 34001227

Links